Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Jan Linders' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Jan Linders. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Jan Linders zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Jan Linders Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Jan Linders' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Jan Linders. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Jan Linders zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Jan Linders Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk de wekelijkse folder van Jan Linders en mis geen van de geweldige aanbiedingen van deze week!

Het doorbladeren van de folders van Jan Linders is eenvoudiger dan ooit. U kunt nu alle aanbiedingen en advertenties makkelijk terugvinden in één plek! Bespaar nu tot wel tientallen euro’s op uw boodschappen!

Jan Linders – De geschiedenis

Al als klein kind ging de oprichter Jan Linders samen met zijn vader met paard en wagen door de straten van Gennep om melk te verkopen. Enige tijd later opent hij zijn eigen winkeltje voor levensmiddelen, genaamd ‘Klimop’.

Toen in 1961 in Nijmegen een supermarkt werd geopend besloot Jan Linders de gok te wagen en wijdde hij zich aan de opening van zijn eigen supermarkt. In 1963 opent hij J-Markt Klimop, de eerste zelfbedieningssupermarkt in de regio.

De winkel wordt een groot succes, en Jan Linders opent negen jaar later een tweede supermarkt. Slechts twee jaar later opent hij al zijn vierde supermarkt, en ‘Jan Linders’ groeit uit tot een keten van supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Tegenwoordig heeft het bedrijf Jan Linders 60 vestigingen, verspreid over de zuidoostelijke provincies van Nederland.