Hoogvliet - Geldig van 31.08 tot 01.11.2022

streek met lokale producenten in de levering via een veiling of een groothandel kersenboomgaard weleens te horen dat mensen mijn sap altijd kopen bij hoogvliet." ariën verkoopt zijn fruit volle teugen van het directe contact met blije klanten tekst & foto's caroline piek peren op appel-kersensap de gieser wildeman stoofperen liggen vanaf eind oktober bij enthousiasmeert mensen graag om zelf eens de keuken in te duiken "voor een lekkere stoofpeer moet het fruit wel vijf uur in een pannetje peren met een mooie rode kleur en zoveel mogelijk in eigen vocht kookt je brengt de peren alleen even aan de kook met ons nieuwe appel-kersensap dat qua uiterlijk ongeschikt is voor verwerken tot sap." onthaasten met stoofperen veel recepten gebruiken wijn voor wildeman peren liggen na het plukken lossen het gemis aan kleur vaak op te korter ben je bezig met stoven." thuis kun je gelukkig alle tijd nemen lekker voor de televisie." stoofperen gieser wildeman • 3 kilo gieser wildeman stoofperen • kaneelstok peren samen met de kaneelstok en het appel-kersensap op hoog uur sudderen op laag vuur voor het bakje yoghurt of vla met een in stukjes gesneden stroopwafel! heb je te veel voor één maaltijd? verwarm wat glazen potten in heet water en schep de potten goed vol voorraad voor een later moment en leuk om cadeau te geven! streek producten uit het groene hart streek staat voor échte ambachtelijk gemaakt of geteeld waarvan je zeker weet dat het met passie is gemaakt of geteeld en wat ook nog eens uit de zijn gemaakt of juist de tijd hebben gehad om op smaak te je wel de beste kwaliteit en de blijft door de korte transport- die bewust voor regionaal eten kiest en daardoor een bijdrage levert aan die omgeving