Hoogvliet - Geldig van 16.05 tot 30.06.2019

smullen ze zijn er weer! er is geen andere groente waar we zo naar uitkijken als de asperge voor het begin van de zomer en alle blije gevoelens die daar bij meloencarpaccio met asperges en avocadosaus voorgerecht 4 personen • olijfolie 500 gram watermeloen om te garneren • 1 eetlepel platte peterselie fijngehakt 1 scheutje melk aspergerolletjes hapje bij de borrel • 1 plak parmaham of gekookte ham sesamzaad • roomboter olijfolie kook de asperges 5 minuten in water met zout en giet ze af besmeer het filodeeg met wat en leg op elk velletje een plakje ham leg hierop 1 asperge en olie in de koekenpan en bak de filodeegrolletjes rondom bruin en knapperig en bestrooi met sesamzaad snijd de onderkant van de asperges met olijfolie en bestrooi met zout en hierin de asperges 3-4 minuten per kant keer ze om als ze loslaten van de snijd de watermeloen in dunne plakken van 1 cm dik verwijder de schil en de pitten en verdeel de meloen over borden besprenkel met de helft van voor de avocadosaus met de rest van het citroensap en breng op smaak met de meloen en leg de asperges erbij garneer de meloencarpaccio met basilicumblaadjes