Hoogvliet - Geldig van 01.09 tot 31.10.2020

trendkijken nederlanders staan in de top 10 van de grootste koffiedrinkers omdat je overal op elk tijdstip wel een bakkie kunt doen en het op werk en in supermarkten zelfs gratis kunt krijgen jong geleerd vooral aan de jonge generatie koffie die over het algemeen vrij zoet is in bekers waarmee ze gezien willen we op steeds jongere leeftijd met koffiedrinken eén kopje koffie de single serve - oftewel de pads en cups waarmee je één kopje koffie en niet gelijk een hele pot zet - wordt gemak en anderzijds doordat je zo iedereen precies de koffie kunt geven die zij lekker vinden alleen als die ijskoud is de kant-en-klare koude koffie is steeds je varianten als classic cappuccino bean macchiato wolkje melk? vergeet melkpoeder en koffiemelk koffieliefhebbers die geen dierlijke soja- en amandelmelk steeds vaker voor havermelk koffie tiramisu in de bonen is in nederland een vakman of -vrouw die zich toelegt op maken en serveren van techniek van het espresso apparaat en latte art • 1 eetlepel hazelnoten • 1 eetlepel oploskoffiepoeder voor espresso • 1 theelepel lichtbruine basterdsuiker • 50 milliliter slagroom 100 gram mascarpone • 1 scheutje koffielikeur of koffiesiroop 50 gram chocola rooster de hazelnoten in een droge slagroom erbij en klop tot een lobbige andere kom en spatel de mokkaslagroom een diep bord en wentel de lange vingers laat even opstijven in de koelkast gewone koffie? hiervan kunnen zich troosten met de gedachte dat hun bakje troost nog altijd heerlijk smaakt en veel goedkoper is