Hoogvliet - Geldig van 30.08 tot 31.10.2021

groene roosjes broccoli amandelsoep broccoli-nuggets • 100 gram amandelen in de groentebouillon gaar en zacht • 750 milliliter meng intussen het amandelschaafsel groentebouillon met de honing en een snufje zout amandelschaafsel zachtjes aan en bak in de oven in gorgonzola 1 minuut smelten en pureer 4 eetlepels crème vervolgens het geheel tot een glad bakplaat met kommen en schep 1 eetlepel crème bakpapier fraîche in het midden van elke mok bedruppel de soep met wat olijfolie en bestrooi met de amandelcrunch • 400 gram broccoli verwarm de oven voor op • 2 teentjes knoflook fijn in een keukenmachine • 1 eetlepel bieslook meng kort tot er een wat 1 handje fijn bak circa 10 minuten in het met bakpapier nuggets om en bak nog circa kerriemayonaise of ketchup