Hanos - Geldig van 08.08 tot 23.12.2022

cilian lemon de keuzes van garry delen we graag met alle kooktoppers bundvlees vet dan varten arthur caisne es vetter koken doe je zo! wetenswaa enswaardigheden te verbeteren achiote la anita pascale naessens ontwierp dit en het is ook nog eens een echte eye catcher in de keuken achiote waarom helpt water niet als je tomg in brand staats waarom moet je huilen als je uien snippert? waarom bakken anti- aanbakpannen niet aan? smaken met barolo wijn en een pasta met rechtstreeks uit italië gemaakt van 100% siciliaanse citroenen gedroogde cèpes staan standaard in mijn keukenkast en zo lekker en zelfs het weekvocht is als bouillon te gebruiken lekker over geroosterde vis vlees of groenten top door een salade alhoewel ik het ook zo uit de pot eet deze sardientjes uit portugal zijn echt heel getoast brood carnaroli rijst is voor mij de koning onder de italiaanse risotto rijst mix maakt u het eenvoudig zelf en kunt u ook nog een lekker bakje garnalen sambal ik gebruik het vooral in marinade voor bijvoorbeeld gegrilde kip glaasje wijn bij het koken worden 'alto adige' uit het italiaanse süd tirol vind ik echt een topwijn om een glas van te drinken tijdens het koken frituur de plakjes en de magic starts hier maakt u de sier mee aan tafel altijd fijn....boeken in de kast dit basisboek is echt zo'n fijn hulpmiddel in uw keuken antwoord op een culinaire vraag pagina 39