Hanos - Geldig van 06.09 tot 06.10.2021

Catalogus van Hanos van 06.09.2021

Producten in deze folder

scan mij receptvideo ooooo ooooooo terrine van octopus en luchtige tomatenmousse terrine van octopus • 2 sjalotjes • 1 teentje knoflook 1 schil van een limoen • olijfolie • 1 dl droge witte wijn • terrinevorm een snijplank en snijd de tentakels eraf • verwijder de 'snavel en maak de kop schoon • leg de octopustentakels in de terrinevorm totdat deze helemaal vol zit • pers goed aan en schuif de deksel op de terrinevorm • zet koud weg in de koeling room tegen de kook aan • mix de zachte geitenkaas hier doorheen met behulp van een staafmixer goed op sla het eiwit op • klop de ongezoete slagroom op tot yoghurtdikte zodra het tomatenmengsel bijna geslagen eiwit en daarna door de tot yoghurtdikte geslagen room • vul de octopusvormen van silikomart met de luchtige tomatenmousse en • spuit ook een gedeelte van de mousse in de ronde opening van de terrinnevorm zet daarna weer koud weg • snipper de sjalotjes en de knoflook • fruit deze samen met de schil van de limoen aan in wat olijfolie • blus af met de witte wijn • leg de ontdooide octopus erbij in de pan en laat voor circa 1,5 uur garen op laag vuur met een deksel op de pan • controleer regelmatig op de juiste garing door voorzichtig in de dikke octopus is mooi gegaard wanneer er weinig weerstand is luchtige tomatenmousse • 150 gram tomatensap • 25 gram sambai • 20 gram room • 30 gram zachte geitenkaas • 100 gram ongezoete slagroom • siliconen mal polpo 20 benieuwd naar de rest van dit recept? scan dan de code