Hanos - Geldig van 13.03 tot 12.04.2023

biologische 3-zeewierenmix in bijvoorbeeld een frisse salade of smaak te brengen met sushiazijn en sesamolie harinori zeewier deze nori is ragfijn gesneden zeef het door een doek en het is klaar voor gebruik kombu hokkaido voor een goede dashi werken we alleen met gebruik voor een basis 'ichiban dashi' 35 gram in water en laat 1 uur trekken op de massa niet kookt voeg eventueel 30 gram katsuobushi per liter eraan toe en laat dit maximaal crispy shiitake deze krokante shiitake is geweldig ichiban dashi maar ook heerlijk als crispy accent op een gerecht 針のり bak 250 gram we love miso miso is een fantastische smaakmaker in veel meer dan welkom in onze keuken 自自白 dashi & sesam saus deze combinatie heeft ons hart umami betekent letterlijk van deze producten snappen we waarom! pure black vinegar dit moet u proeven! 'pure black vinegar' op basis van bruine rijst umami in een flesje!