Hanos - Geldig van 23.11 tot 31.12.2020

misja vorstermans the master of cocktails misja vorstermans is één van de grondleggers van de agency fabulous shakerboys heeft hij in 2012 zijn twee passies van alle niveaus worden opgeleid en carrière kunnen maken in de hospitality business misja geeft professionele tips! sparkling christmas pak een schoteltje en giet daar een bodempje monin stawberry of een siroop en vervolgens in de suiker voor een feestelijk effect! munt en limoen horen zeker onder de veel gebruikte ingrediënten van een om het echt om te toveren tot een kerstcocktail! gebruik de limoenen die lichtgroen meer en lekkerder sap dan de harde donkergroene en onrijpe limoenen • limoen- en citroensap persen maak dit niet meteen in grote kwaliteit flink achteruit en na 8 uur kan je het sap echt niet meer gebruiken misja toen ik 25 jaar geleden begon met het maken de cocktailbranche net om de hoek kijken vandaag de dag is dit een heel ander verhaal; de cocktailscene is booming! speciaal voor hanos maakte ik vier kerstcocktails en deel ik mijn tips om ook deze kerst weer indruk te maken op uw gasten! ice ice baby gebruik zoveel mogelijk als er past in de shaker voor de cocktail • ijs nodig voor de punch bowl? maak dit zelf met behulp van cakevormen plastic bewaarbakjes of zelfs een blok ijs smelt veel langzamer dan ijsblokjes en zorgt ervoor dat de punch niet verwaterd shake | blend | stir shake minimaal 8 en maximaal 12 seconden • shake nooit koolzuurhoudende • wees lief voor de blender en gebruik met het blenden 'crushed ice' shared drinking • blended cocktails zijn makkelijk om snel in grote hoeveelheden te maken • een grote punchbowl draagt zeker voor grote ijsblokken en mooi fruit cocktail makkelijk over de glazen te verdelen