Hanos - Geldig van 20.10 tot 19.11.2019

Catalogus van Hanos van 20.10.2019

Producten in deze folder

lemon meringue citroenbiscuit • klop met een garde de eieren met de suiker tot een lint • zeef de bloem met het bakpoeder en het zout • maak een emulsie door de melk beetje bij beetje door de olijfolie te mengen en voeg daarna het citroensap toe • mix de twee mengsels door elkaar en voeg ten slotte de bloem met het bakpoeder toe • laat het mengsel bij voorkeur een nacht in de koelkast rusten vorm van 4 cm citroencrème marshmallow yuzu • laat het mengsel langzaam koken op een zacht vuur tot het begint in te dikken • stop zodra het begint te koken en voeg de geweekte gelatine toe voeg de eiwitten samen met de siroop en klop het tot het mengsel op een temperatuur van 35°c is houd op deze temperatuur voor optimale verwerking • schenk langzaam op de gesmolten chocolade en alles goed door elkaar om een perfecte emulsie te krijgen bewaar in de koelkast of meteen overgieten citroen-basilicum gelei • vul een halve bolvorm van 4 cm met de citroencreme • plaats hier een biscuitrondje bovenop en vries aan • dip het geheel door de marshmallow-yuzu voor een origineel resultaat • werk af met de citroen-basilicum gelei met behulp van een spuitpistool • wikkel kaitafideeg om een ronde uitsteker en frituur tot krokant plaats het gebakje in de ring van kaitafideeg • meng alle ingrediënten met behulp van een keukenmachine en zet koud weg tot gebruik