Hanos - Geldig van 13.06 tot 13.07.2022

levend zout? kies voor een unieke bereiding aan tafel! op de verpakking vindt u drie verschillende toepassingen we hebben de basistoepassing voor u uitgeschreven sa by angel leon breng 650 gram water aan de kook meng met een garde • test bij 117°c een beetje vloeistof op een rvs- massa goed • verdeel in brede glazen karaffen voor snelle terugkoeling en dek af • laat het geheel in de koelkast afkoelen tot minimaal 20°c en maximaal 5°c hard in de karaf • schenk bij de juiste temperatuur over bijvoorbeeld een langoustinestaart • laat doorgaren tot de gewenste garing • tik de zoutkorst open en haal het gegaarde ingrediënt eruit reactie masterclass kom alles te weten over technische bereidingen voor structuren en texturen sal viva dit zout wordt geactiveerd in water' en geeft een thermische reactie door kristallisatie deze reactie kan worden gebruikt als kookmethode on the plate' voor bijvoorbeeld hét culinaire inspiratie platform - foodxperience.com