Hanos - Geldig van 31.10 tot 13.11.2022

structuur fijndradig herkomst van tip poelier fazanthen fijndradig en heerlijk mals onze fazanten worden twee keer per week aangevoerd vanuit de geselecteerd op leeftijd en hanos krijgt alleen de jonge exemplaren een mooie genuanceerde wildsmaak noord-engeland bereidingstip recept fazanthen panklaar foodxperience wild en gevogelte structuur mals herkomst nederland marbré van eendenrilette bereidingstip op het karkas braden ik kook bewust haasrug zonder vlies circa 600 gram - per stuk op schaal verpakt structuur licht stevig herkomst nederland bereidingstip konfijten eendenbout van hollandse boerderijeend structuur mals herkomst hongarije bereidingstip braden of sous-vide garen magret de canard circa 350 gram per stuk smaak licht rokerig herkomst nederland bereidingstip serveer dun gesneden hertenschouderham gerookt structuur botermals herkomst nederland bereidingstip regenereren daily fresh food hazenpeper met kruidkoek en zilveruitjes sous-vide bereid noms per kilo per kilo per kilo per kilo per kilo