Hanos - Geldig van 13.02 tot 26.02.2023

tip poelier van onze pigeonneau d'anjou onderscheidend in smaak structuur fijn van draad herkomst frankrijk worden nauwelijks bijgevoerd en voeden zichzelf met al het lekkers dat deze lichtjes aan zoals in dit gerecht en serveer met een maïssalade en -crème vanille-koffieolie en een specerijenjus wild en gevogelte pigeonneau volvinjou bereidingstip aanbraden en nagaren in de oven les charmilles pigeonneau d'anjou traditioneel frankrijk pigeonneau vol' anjou per kilo 21,5⁰ anjou duif met maïs en garam masala recept foodxperience structuur grof van draad herkomst nederland bereidingstip alleen opwarmen reepeper met jägertee nederland structuur fijn dradig herkomst nederland bereidingstip opwarmen in de oven kipspareribs gebraden nederland structuur fijn dradig herkomst nederland bereidingstip opwarmen in de pan daily fresh food kippenragout extra gevuld sous-vide gegaard nederland structuur fijn dradig herkomst nederland bereidingstip kipburgers rauw en gekruid nederland structuur vloeibaar herkomst belgië bereidingstip garneren didden hamburger konfijt belgië didden hamburg burger per kilo per kilo per kilo 10,⁹5