Hanos - Geldig van 02.03 tot 01.04.2020

jasmine bonaparte • 90 ml bruiswater ijsblokjes • 20 ml monin jasmijn siroop • 10 ml monin french vanilla siroop 1 shot espresso espressobonen musetti miscela 201 • 150ml volle melk arla • eetbare bloemenmix • 45 ml mandarine napoleon 1 shot espresso espressobonen musetti miscela 201 • vul het glas met ijs • schenk de mandarine napoleon over het ijs • voeg het bruiswater hieraan toe • top af met de espresso • garneer met een schijfje sinaasappel • vul het glas met ijs • voeg de jasmijn en vanille siroop hieraan toe • schenk de melk hier overheen • schenk vervolgens rustig de espresso op de melk • garneer met een takje munt en een eetbare bloem french coffee nougat martini • 40 ml courvoisier cognac • slagroom debic • 1 lungo koffie espressobonen musetti miscela 201 • 12 ml monin nougat siroop • 60 ml three sixty vodka • slagroom debic 1 shot espresso espressobonen musetti miscela 201 • schenk de cognac in het glas en verwarm deze iets • voeg de lungo toe • top af met zachtgeslagen slagroom • serveer met macarons • doe de ingrediënten in de cocktailshaker met ijs shake het geheel 30 seconden • fine strain de drank in het met ijs gekoelde glas • maak af met zacht geslagen room • garneer met nougatblokjes