Klik snel op de actie tab van Halfords.nl Hierin staat niet alleen wat je kunt besparen maar ook de scherpe prijzen van ons assortiment!

Gerangschikt in 4 categorieën, is het niet meer heel moeilijk om te vinden wat je wilt hebben. De producten staan op volgorde voor kinderen, mobiliteit, activiteit en poetsmiddelen! Gegarandeerd dat je vindt wat je zoekt in deze tab!

Halfords - De Geschiedenis

Halfords is van oorsprong een Engels bedrijf wat het levenslicht zag in 1892 in Birmingham, opgericht door Frederick W. Rushbrook en was een ijzerhandel. Een stapje verder naar 1931 had het bedrijf al 200 filialen en werd in 1945 de Birmingham Cycle Company aangekocht. De naam Halfords refereert naar de naam van de straat waar de winkel in 1902 naartoe is verhuist, welteverstaan Halfords street in Leicester.

De eerste Halfords winkels werden in 1973 geopend, waarna in 1986 de Nederlandse directie de Nederlandse winkels overnam onder eigen controle. Halfords telde in 2016 49 filialen in Nederland en deze staan nog steeds na al die jaren sterk overeind!