Gall & Gall - Geldig van 01.03 tot 30.06.2020

proef! interview paspoort “beetje pils tappen en grappen maken zo zag ik achter de bar werken voor me." maar al snel werd bart gegrepen door bieren als de koninck en de belgische drie niveaus met goed gevolg afleggen leert alles over de geschiedenis van bier laatste stap ga je naar oostenrijk om biersommelier noemen." in de muur het café in nijmegen waar bart werkte als hij het had over cafés met karakter waar het personeel kennis van zaken heeft en weet hoe je een perfect glas bier naam bart van kleef bier-spijs en dus weet bart alles van beer pairings heeft een breder smakenpalet dan wijn laatste tijd ben ik weer wat meer into de smaken past bier verbazingwekkend goed bij alles wat we kunnen eten." geboren opleiding hooked zodra hij zijn eerste slokje la chouffe studeren en steeds meer achter de groothandel in speciaalbier kwam te eigenaresse van het amsterdamse beste bier "met orval maak je me altijd blij." ‘bier heeft een breder smakenpalet dan wijn en kan alle kanten op dat vind ik er zo mooi aan' favoriete biercafé café gollem in amsterdam favoriete bierland verenigde staten bierkenner later was bart met haar getrouwd in de tussentijd groeide hij uit tot een bierkenner die zijn kennis overdroeg aan iedereen die het maar wilde horen "het ene moment sta ik achter de bar bij ik bier en geschiedenis' aan cursisten of leer ik barmensen in amerika hoe ze vrijheid te hebben en overal projecten te doen die met bier te maken hebben." guilty pleasure "in texas worden mexicaanse lagers keukenzout en een schijfje limoen 'het bier wel een extra dimensie." blauw schimmel zoals? "er zijn veel kazen die beter met van bier snijdt als het ware door het vet het koolzuur neutraliseert de smaak waarna je klaar bent voor de volgende blauwschimmel met een dubbel ipa je weet echt niet wat je proeft." zet bart een indische rijsttafel voor met een oud het eten in combinatie met het zachte proeven sinds een jaar mag bart zich bier-