Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Formido' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Formido. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Formido zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Formido Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Formido' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Formido. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Formido zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Formido Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Blader hier door de folder van Formido en laat je verassen door alle leuke klus ideeën en aanbiedingen!

Wat is er nu makkelijker dan alle aanbiedingen en afprijzingen bij elkaar te hebben als je op zoek bent naar het klusidee om jouw huis op te fleuren, of de perfecte prijs vinden in de folder voor je aankomende verbouwing!

Formido – De Geschiedenis

Het bedrijf Formido bestaat al meer dan 40 jaar. Formido opende zijn deuren in 1976 en de eigenaar is Mark Lemsom en deze heeft vanaf het prille begin de formule omhoog getild naar in 2010 84 vestigingen. Het is onderdeel van VendexKBB en is tevens de eerste grote doe-het-zelver geweest die een landelijke webshop heeft geopend.

in september 2017 heeft het moederbedrijf Maxeda besloten te stoppen met Formido. Als resultaat hiervan heeft dochteronderneming Praxis een groot gedeelte van de winkels overgenomen. Deze zijn er nu nog.

Tegenwoordig zijn de Praxis winkels niet meer weg te denken uit de doe-het-zelf markt en blijft in formule groeien, zowel met franchisers als eigen filialen.