Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van EMTE' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van EMTE. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van EMTE zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige EMTE Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van EMTE' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van EMTE. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van EMTE zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige EMTE Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk hier de wekelijkse reclamefolder van EMTÉ en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen van EMTÉ!

Het doorbladeren van de wekelijkse folders van EMTÉ is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Alle wekelijkse aanbiedingen en reclames op één plaats te vinden! Bekijk het hier en bespaar vele euro’s!

EMTÉ – De geschiedenis

Onze historie start met de opening van de slagerij in Waalwijk in 1948. Met klanten uit Drunen en Elshout ontstond binnen de kortste keren het plan om een tweede slagerij te openen. Geïnspireerd door twee gevestigde kruideniers, die naast kruidenierswaren ook vlees in hun winkels verkochten, werd besloten om geen slagerij maar een supermarkt te openen!

De groei hield hier niet mee op, het was zelfs pas het begin! In gestaag tempo werden andere vestigingen geopend. In 2006 werd de overname van de Edah-winkels beklonken en met overnames van Sanders, Golff en Spar kwam het aantal EMTÉ supermarkten uit op het huidige aantal van 131 winkels. De supermarktketen heeft voornamelijk vestigingen in Noord-Brabant en het oosten van Nederland.

Een familiebedrijf kan echter alleen een familiebedrijf blijven als er opvolging aanwezig is. Toen dit niet het geval bleek te zijn nam de directie een belangrijk besluit. Om het bestaan van EMTÉ te waarborgen werd het in 2002 ondergebracht bij Sligro Food Group, net als EMTÉ een van oorsprong Brabants familiebedrijf. Dit bracht een grote groei van EMTÉ met zich mee.