Dirk - Geldig van 01.12 tot 31.12.2019

Catalogus van Dirk van 01.12.2019

Producten in deze folder

voor ca 70 stuks hartige croquembouche met vassaus en maple bacon bits • 250 g boter • 250 ml melk • 250 ml water • 250 g bloem • snuf zout • 10 eieren • 250 g geraspte beemster kaas oud 48+ kaassaus • 50 g boter • 50 g bloem • 500 ml melk • 100 g geraspte beemster kaas extra belegen 48+ • snuf zout en peper afkoelen op een rooster beetje afkoelen topping plakjes zonder steel maple bacon bits maken snijd het afkoelen en uitlekken op een gougère en prik 'm vast in de extra nodig • aluminiumfolie maak 'm vlak voor serveren af door de lauwe kaassaus erover te gieten en de peterselie en bacon bits erover te sprenkelen gougeres maken verwarm de oven voor melk en het water in een steelpan voeg de bloem en een snufje zout pollepel één voor één de eieren toe voeg het tweede ei pas toe als het hiermee de gougères op het kaassaus maken smelt de boter in een steelpan op een matig vuurtje laat de boter niet bruin worden voeg de bloem toe zodra de laat dit mengsel ongeveer 30 seconden bakken voordat je de terwijl je de melk beetje voor beetje op smaak met wat zout en peper is de saus te dik? voeg dan een beemster premium beemster kaas