Dirk - Geldig van 01.10 tot 30.11.2023

Catalogus van Dirk van 01.10.2023

Producten in deze folder

lekker koken met een meesterkok meesterkok theo van rensch heeft al heel wat culinaire hoogtepunten op zijn naam geleden bij het roc van hij de amsterdam arena culinair op de kaart en had hij zijn eigen visrestaurant de boei in enkhuizen maar de nieuwe plant-based koksopleiding die van rensch voornamelijk geïnspireerd door zijn drie dochters die alledrie vegetarisch of veganistisch eten food tube foodtube.nl is een online database met instructie- video's voor koken en dan vooral de basistechnieken van een manier om de lekkerste gehaktballen te maken tot aan een basis- recept voor appelstrudel op het roc van amsterdam is het school- koksopleiding schuifelen langzaam binnen docent en meesterkok theo van rensch zit vol energie klaar in de professionele keuken waar zijn studenten straks hun gerechten een koksopleiding van drie jaar en een aan de sterklas van de koksopleiding." michelinster is een vrij strenge selectie en studenten moeten ook in dienst zijn bij een meesterkok of een restaurant met een michelinster we sporen studenten van de sterklas aan om later voor het predicaat meesterkok ontdek foodtube koks als guillaume de yvette van boven en patissier cees holtkamp vertonen hun kookkun- heeft video's gemaakt meesterkok bijvoorbeeld een lekkere leuk om aan zo'n database van kennis mee te werken voor mensen thuis het allerleukst is dat ik mijn opgedane ervaring kan overbrengen." te gaan.” in totaal zijn er in nederland helaas zijn er van de 160 meesterkoks nog sinds vorig jaar hebben we op mijn initiatief ook een 'plant-based' koksopleiding die voor het vegetarische of veganistische geen vlees of vis willen aanraken." plantaardig door dit plant-based studietraject ziet theo een nieuwe doelgroep studenten nieuwe varianten zie je verschillende door de plant-based koksopleiding ook food tube theo van rensch docent sterklas roc