Dirk - Geldig van 01.09 tot 30.09.2023

Catalogus van Dirk van 01.09.2023

Producten in deze folder

tomatenpuree tomatenpuree is een geconcentreerde puree van fijngemaakte tomaten doordat het zo geconcen- van nodig! het werd voor het eerst gebruikt in zuid-italië maar wordt vandaag de dag in vele keukens gebruikt zoals de indiase en chinese keuken het kan dienen als basis voor sauzen of soepen en nog veel eerst even kort te 'garen' in de pan voordat je er andere ingrediënten aan toevoegt tomaten puree dubbel gemeentsten tomaatie en waar zitten de verschillen? bij dirk nu ook dubbel geconcentreerde tomatenpuree in de keuken gezeefde voor sauzen gezeefde tomaten passata passata is letterlijk tomatensaus wordt gemaakt van tomaten die gekookt en vervolgens je dus puur kopen en zelf kruiden eraan toevoegen of je koopt passata dat al is verwerkt tot een pastasaus met bijvoorbeeld knoflook basilicum of kaas tomatenketchup een van de populairste sauzen in nederland is recept stamt al uit 1812 de saus wordt gemaakt van geconcentreerde tomaten en suiker bevatten ketchup er is geen betere! de hele tomaat de pan in! gepelde tomaten de mater gepelde tomaten gepelde tomaten zijn hele tomaten zonder schil geschikt om in stoof- gerechten te gebruiken omdat ze op een gegeven moment uit elkaar vallen tomatenblokjes uit blik zijn kleingemaakte tomaten die dan weer wel schil kunnen bevatten lekker voor bij de borrel zongedroogde tomaten zongedroogde tomaatjes zoals je ze koopt in een olie gedaan en wordt er een kruidenmengsel aan toegevoegd