Dirk - Geldig van 19.08 tot 28.09.2019

Catalogus van Dirk van 19.08.2019

Producten in deze folder

plaattaarten spinazie-ricotta plaat- taart met zalm hoofdgerecht - 4 personen franse uientaart hoofdgerecht - 4 personen topping voor een taartbodem italiaans het bladerdeeg en prik gaatjes in midden van de oven uitlekken in een bolzeef en duw er met de bolle kant van een lepel gele schil van de citroen en snijd in erdoor verdeel het ricotta-spinaziemeng- en een stukje van de bovenkant van de bosuitjes en leg ze naast elkaar in het ricotta-spinaziemeng- de taart in 25 minuten in het mid- den van de oven goudbruin en de zalmsteak er in stukjes over serveer met de citroenparten lekker met een bietensalade en 4g voedingsvezel wijntip three oaks chardonnay verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de uien 10 minuten op mid- sen de cherrytomaten en snijd de knoflook en tijm toe en bak peper en zout deeg volgens de aanwijzingen op de lap en leg op een met bakpa- pier beklede bakplaat maar laat 1 cm aan de rand vrij halveer de ansjovisfilets in de lengte en leg in een ruitpatroon op ven in de lengte en leg in het mid- den van ieder vierkantje een olijf bak de pissaladière in circa oven gaar en 6 g voedingsvezel wijntip hashtagged pink juicy rosé gele schil van een citroen + fijngehakte tijmblaadjes + rozemarijnblaadjes zaad + 1,5 el roti kip masala kruiden tip hou je van minder zoute ansjo- visfilets? laat ze 30 minuten in een beetje melk weken en dep droog met keukenpapier