Dekamarkt - Geldig van 11.04 tot 23.05.2021

luxe vlees en vis entrecote met gepofte knoflook hoofdgerecht - 6 pers.- 30 min glutenvrij langzaam gegaarde lamsbout glutenvrij coquille met rozemarijn en citroen glutenvrij lactosevrij tui takie rozemarijn als kwastje van de barbecue keer halverwege aluminiumfolie leg de entrecote met de bol knoflook en 3 takjes tijm op de barbecue en bak rondom bruin aan laat het vlees op een lage temperatuur laat vervolgens onder aluminiumfolie agavesiroop tot de helft inkoken houten lepel door een bolzeef of gebruik monteer met de koude boter en serveer bij druppels van de balsamicosaus tip lekker met slamix komkommer en tomaat en de honing-mosterddressing uit de verpakking enig voedingsvezel wijntip touraine sauvignon blanc coquille met rozemarijn en citroen naaldjes van de rozemarijn en hak fijn meng in een kom met het citroenrasp de knoflook en 75 gr boter tot kruiden- lamsbout in met kruidenboter en laat ten minste 8 uur marineren bruin aan op het rooster van de barbecue prei en knoflook over de braadslee en op de groenten en gaar in ongeveer onder aluminiumfolie 10 minuten rusten een houten lepel in een zeef en vang het steelpan tot een derde inkoken tot jus en indien nodig op smaak met zout en versge- verzadigd.13 g koolhydraten waarvan suikers tip geen barbecue? verhit een koekenpan met boter en braad het vlees rondom niet dus deze tijden en temperaturen zijn richtlijnen bbq tip het beste is te werken met een kertemperatuurmeter voor de vlees dicht en gaar het op de minst hete zone van de barbecue dit creeer je door de barbecue slechts aan 1 zijde te vullen met kooltjes de andere zijde is dan minder het wijntip first cape shiraz wijntip pasqua valpolicella ripass deka markt 45