Dekamarkt kerstaanbieding 2019 - Geldig van 01.12 tot 31.12.2019

borrel tip bestrooi de rivierkreeftjes met zwart sesakazaad hartige s'mores rodekoolgazpacho glutenvru rosbiefrolletjes glutenvru pompoen-cranberrypaté veganistisch • 1 rol vers bladerdeeg • 1 ei • 2 el zwart sesamzaad • 125 gr geitenkaasplakken honing • 1 tl gedroogde tim • 6 plakken rauwe ham de bladerdeegrondjes zonder sesamzaad met de geitenkaas in de oven geitenkaas met de ham en dek af met de rest van de blader koolhydraten waarvan 3 g suikers • 1 el mierikswortel • 2 el italiaanse kaassnippers • 2 el geroosterde pijnboompitten • 12 plakjes gebraden rosbief 20 gr rucola waarvan 6 gr verzadigd.gr 1 rode ui 1 pak rodekool met appeltjes 15 gr basilicum • 1 tl kaneelpoeder • 1 tl kruidnagelpoeder • 200 ml bietensap 100 ml extra vierge olijfolie sap met de balsamicoazijn kwart van de bevroren rodekool en vul tot de helft met het tomatenmengsel schenk hier genoeg bietensap bij om fijn te kunnen blenden herhaal tot alle groenten met het bietensap zijn fijngemalen olie toe voor een mooie smaak met zout en versgemalen peper dunne reepjes en strooi over de rivierkreeftspiesje in en serveer koolhydraten waarvan 10 g suikers • 200 gr pompoenblokjes • 100 gr rode linzen • 300 ml groentebouillon van tablet • 50 gr zongedroogde tomaten • 1 tl uienpoeder • 1 tl gerookt paprikapoeder • 2 tl rodewijnazijn • 3 el olijfolie 3 el cranberrycompote patevorm of weckpotjes houd er een paar over ter gedroogde tomaten in reepjes schil en rasp de gember blender en maal tot een gladde patévorm of weckpotjes en laat cranberrycompote met 1 el overgebleven walnoten en eventueel met wat tijm serveer met crackers of toast bladerdeeg en leg op een met bakpapier beklede bakplaat bestrijk de helft van de blader- deegrondjes met het ei en bestrooi met het sesamzaad bak 5 minuten in de oven scherp mes de geitenkaas bakplaat uit de oven en beleg wijntip volle smaak van rijp rood fruit aangenaam soepel en licht pastagerechten rood vlees en pittige kaas tour caret merlot grand reserve kaassnippers en pijnboom- pitten door de roomkaas en breng op smaak met peper en in de lengte dubbel schepje van het roomkaas- mengsel en leg de rucola er in met versgemalen peper wijntip deze chianti uit toscane heeft een robijnrode en karakteristieke aangenaam nisch met noten van pure choco- lade en zwarte chianti riserva koolhydraten waarvan 12 gr suikers het blad van de basilicum linzen en de bouillon aan de kook en laat in 15 minuten op wijntip i am pinot noir wijntip gatao vinho verde deka markt dekamarkt