Dekamarkt - Geldig van 03.11 tot 11.11.2022

bavette met pesto en kaaspuree smaak met zout en peper met zoveel water dat ze net onder staan en kook ze in 20 minuten gaar en hak de knoflook fijn bak de bavette in zijn geheel in 3-4 minuten roerbak hierin de bimi en paddenstoelen met de knoflook op hoog vuur in 5 minuten peper appelen af en stamp met de crème fraîche en parmezaanse kaas tot een smeuïge de puree over 4 borden en leg de groenten waaier overheen en lepel er de pesto over wintip finca manzanos rioja tempranillo portobellosteaks met rodewijnsaus en sticky wortelen vegetarisch ½ tl chilivlokken gembersiroop en chilivlokken en breng op bospenen en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat oven gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking wrijf hier de portobello's voorzichtig mee in portobello's om en om in 8 minuten bruin en aluminiumfolie aardappeltjes en gebakken portobello over over het gerecht tip ook lekker met aardappelpuree met schijfjes geitenkaas wintip villa maria pinot noir open knolselderij- lasagne vegetarisch zijn en er mooie grillstrepen ontstaan garnering koekenpan en fruit hierin de oregano en de cherrytomaten toe en bak 2 minuten blauwe kaas erin en roer op laag vuur tot een romige saus koekenpan schep er de helft van het spinaziemengsel knolselderij op en schep er de helft van de knolselderij met de achtergehouden oregano witlof-appelsalade wintip tor del colle montepulciano d'abruzzo