Dekamarkt - Geldig van 20.01 tot 31.01.2020

Catalogus van Dekamarkt van 20.01.2020

Producten in deze folder

seizoensgroenten een ontmoeting tussen de hollandse en mexicaanse keuken mexicaanse spruitjes met biefstuk glutenvrij • 350 gr spruiten klein • 300 gr crispy mais • 100 gr parmezaanse kaas • 4 el olijfolie • 250 gr biefstukpuntjes 2 el picadillokruiden • 12 tacoschelpen 10 gr peterselie • 125 gr crème fraiche folie bord en laat onder aluminium- folie 5 minuten rusten tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking verhit de rest van de olijfolie in de wok en roerbak de spruiten en picadillokruiden 5 minuten en-sap toe en roerbak 1 minuut breng op smaak met peper en zout reepjes en verdeel samen met de mexicaanse spruitjes over de creme fraiche en limoenpartjes lekker met jalapenopeper zout en voedingsvezel van de vrucht uit en snijd de rest in vier partjes in een wok en roerbak de biefstukpuntjes in 3 minuten rondom bruin en rosé van colimore wijntip monepulciano d'abruzzo dekamark