Dekamarkt - Geldig van 20.01 tot 31.01.2020

soho witte bonen drie heerlijke stamppotten die binnen een handomdraai op tafel staan! stamppot van gekaramelliseerde venkel en witte bonen veganistisch glutenvru rucolastamppot met balsamicojus veganistisch glutenvrij citroen zuurkoolstamppot met krokante geitenkaas vegetarisch • 1 citroen • 2 venkelknollen • 2 el honing • 800 gr kruimige aardappelen • 1 bloemkool • 125 gr rucola • 3 el crema di balsamico • 1 kg geschilde ongekookte • 50 g panko ovenschaal munt pan met 2 el olijfolie en verwarm de bonen achterkant van een lepel of pureestamper warm venkel in een koekenpan met 2 el olijfolie twee derde deel van de venkel door de bonenpuree en breng op smaak met zout stamppot over 4 borden en verdeel er de rest van de venkel over roosjes en voeg 8 minuten voor het einde van de kooktijd toe aan de aardappelen eventueel wat achtergebleven zout van de amandelen opnieuw en voeg 2 el olijfolie en tueel 2 el water toe voor de juiste dikte aardappelen en bloemkool eventueel met een beetje kookvocht tot een fijne puree schep er op het laatste moment de rucola delen en verdeel er de balsamicojus over de zuurkool uitlekken en voeg na 10 minu- ten toe aan de aardappelen zuurkool grof en voeg eventueel wat verkruimel er de geitenkaas over en de grill totdat de geitenkaas bruin begint te kleuren en de laag krokant is venkelknol tip deze stamppot is ook lekker met veldsla tip maak de stamppot extra smeuig met op een koude avond! voeg eventueel gepofte knoflook toe honing wijntip codici rosso wijntip lizard riesling wijntip ecobalance merlot stamppot van gekaramelliseerde venkel en witte bonen dekaart dekamarkt