Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Big Bazar' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Big Bazar. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Big Bazar zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Big Bazar Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Big Bazar' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Big Bazar. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Big Bazar zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Big Bazar Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Bekijk de huidige Big Bazar advertentie wekelijks online en mis niks van de beste voordelen uit de advertentie van deze week!

Het aanbod van deze week:

 • ARIEL WASMIDDEL 2 voor 6€
 • XL WOONDEKEN voor maar 15€
 • GEREEDSCHAPSKIST voor maar 25€
 • PINDAKAAS VOOR VOGELS 2 voor 2.50€
 • ORTHOPEDISCH KUSSEN voor maar 2€
 • KAPTAFEL voor maar 39€
 • AXE DEO OF DOUCHEGEL 3 voor 5€
 • EINHELL NAT-/DROOGZUIGER voor maar 35€
 • TROLLEY voor maar 9.99€
 • PAGE TOILETPAPIER 2 voor 8€
 • PINDAKAAS VOOR VOGELS 2 voor 2.50€
 • KRUK  voor maar 15€

  En heel veel meer!

Nu kun je al je wekelijkse aanbiedingen op een plek terug vinden! Mis het aanbod niet! Op deze online pagina kun je alle wekelijkse advertenties van Big Bazar terug vinden!

Big Bazar folder

Bekijk de folder van Big Bazar en mis geen van de vele wekelijkse aanbiedingen die u hier kunt vinden!

Het doorbladeren van de folder van Big Bazar is nog nooit zo gemakkelijk geweest! U kunt hier alle aanbiedingen in één plek terugvinden. Bekijk de vele bizar goedkope aanbiedingen en bespaar tot wel tientallen euro’s!

Big Bazar – De geschiedenis

Big Bazar is een relatief jonge en nieuwe winkelformule die in 2007 van start ging met hun eerste winkel in Apeldoorn. Inmiddels zijn er filialen door heel Nederland en ook al enkele in België! De keten is onderdeel van het bekende en zeer succesvolle detail- en groothandelsconcern Blokker Holding. In de korte tien jaar dat het bedrijf bestaat heeft Big Bazar al 120 filialen in heel Nederland en België geopend.

Bij Big Bazar kunt u zeer voordelig winkelen in een leuke en gezellige omgeving. Het assortiment is erg breed en bestaat onder andere uit: schoonmaakspullen, huishoudartikelen, drogisterij- en persoonlijke verzorgingsartikelen, speelgoed, hobby- en knutselspullen, dierartikelen, fietsaccessoires maar ook decoraties, snoep en chocolade. Kortom een zeer uitgebreid assortiment dat ook nog eens snel wisselt en steeds wordt vernieuwd. Extra aantrekkelijk is dat je bij Big Bazar altijd bekende A-merken kunt kopen voor de laagste prijs.