Bekijk de folder van Big Bazar en mis geen van de vele wekelijkse aanbiedingen die u hier kunt vinden!

Het doorbladeren van de folder van Big Bazar is nog nooit zo gemakkelijk geweest! U kunt hier alle aanbiedingen in één plek terugvinden. Bekijk de vele bizar goedkope aanbiedingen en bespaar tot wel tientallen euro’s!

Big Bazar – De geschiedenis

Big Bazar is een relatief jonge en nieuwe winkelformule die in 2007 van start ging met hun eerste winkel in Apeldoorn. Inmiddels zijn er filialen door heel Nederland en ook al enkele in België! De keten is onderdeel van het bekende en zeer succesvolle detail- en groothandelsconcern Blokker Holding. In de korte tien jaar dat het bedrijf bestaat heeft Big Bazar al 120 filialen in heel Nederland en België geopend.

Bij Big Bazar kunt u zeer voordelig winkelen in een leuke en gezellige omgeving. Het assortiment is erg breed en bestaat onder andere uit: schoonmaakspullen, huishoudartikelen, drogisterij- en persoonlijke verzorgingsartikelen, speelgoed, hobby- en knutselspullen, dierartikelen, fietsaccessoires maar ook decoraties, snoep en chocolade. Kortom een zeer uitgebreid assortiment dat ook nog eens snel wisselt en steeds wordt vernieuwd. Extra aantrekkelijk is dat je bij Big Bazar altijd bekende A-merken kunt kopen voor de laagste prijs.