Bidfood - Geldig van 09.01 tot 05.02.2023

Catalogus van Bidfood van 09.01.2023
meelfabriek de zijlstroom in leiderdorp valt onder de brasserie hebben zowel een restaurant- als banqueting-functie en zijn gevestigd op bijzondere locaties monumentale pand van meel- fabriek de zijlstroom is ruim honderd jaar oud en diende oorspronkelijk als meelmakerij graan kwamen over 'de zijl' fabriek behoort tot het industriële guido verschoor de brasserie groep hebben we zo veel mogelijk in ere gehouden en is één van de redenen waarom mensen hier komen eten zo'n drieduizend 'verhuringen' tot bedrijfsevent." golf in de polder de meelfabriek verhuurt onder andere kooklokaal op de eerste verdieping en de aangebouwde serre naast de combineert mooi met de industrieel- historische setting van het pand "wij zien de horeca als een plek waar je naartoe gaat voor de beleving" voormalige kassen van brasserie buitenhuis aan het valkenburgse voormalig informatiecentrum van de hogesnelheidslijn in leiderdorp dit bijzondere gebouw oogt als een de polderfabriek heten en past volledig binnen onze visie op horeca met een hoofdrol voor beleving." smaken van de streek in meelfabriek de zijlstroom komt die beleving deels van de locatie en beschikt over een eigen moestuin voor kruiden en geeft regelmatig kookworkshops in het kooklokaal "we maken ook ons eigen bier" frisse neus en wordt op smaak gebracht met citroentijm uit eigen onder andere voor zalm en boter ons vlees van lakenvelder koeien komt van een lokale veehouder de kaas van boer kwakernaak en de granola uit eigen keuken 'laken- velder vlees van de lokale boer' blijven zoeken naar verbetering" - onze gasten maken graag kennis met de smaken van de tijdens het zondagse streek- ontbijt komt alles samen en genieten de gasten van huisgemaakte jams en com- op andere dagen is de keuken geopend voor lunches en diners op de kaart staan overwegend van polderhoen en padden- stoelenquiche tot een groene salade met nederlandse mozza- rella en geroosterde asperges vrouwen in de keuken in de keuken van zijlstroom maken vrouwen de dienst uit chef-kok manon molenkamp "inmiddels zijn we met vier er wordt ook hard gewerkt niet van." manon en haar collega's koken met respect koeien van de boer worden alleen geslacht als ze op leeftijd binnen en gebruiken die dan ook." een hoofdrol is er ook zet relatief veel vegetarische voor stuk even verrassend zoals de schorseneren carbonara met shiitake en kliekjesdag op 'derde kerstdag' krijgt iedereen een verrassings- jaren geleden geïntroduceerd en trekt nu evenveel gasten als dag serveren we de lekkerste gerechtjes van producten die zijn overgebleven tijdens kerst het is weer een extra beleving én een ideaal manier om van je leftovers af te komen." bidfood.nl in de spotlight |