Bidfood - Geldig van 05.10 tot 31.10.2020

close-up hoe is het met mark horsten eigenaar van de stadskantien van weert zitten er ook positieve kanten aan de afgelopen tijd? positieve reacties van gasten over het feit dat we minder tafeltjes in de zaak hebben meer tijd en aandacht voor de ook een gevoel van veiligheid dat is mij dat beetje minder omzet wel waard." hoe hebben jullie het afgelopen halfjaar ervaren? hoe staan de zaken er nu voor? "druk! we waren begin maart nog alleen op de zaterdagen als corona besloten we ook op de andere dagen maaltijden te gaan vijf maaltijden op een doordeweekse dag al bijna veertig." "het gaat goed! we blijven nu vijf dagen hier vier dagen in de week geopend en gaat het terras op ons dak bij mooi weer gekozen voor méér overzicht en minder terug naar die 75 zitplekken." wat is de grootste uitdaging van thuisbezorging? heb je een advies voor collega-ondernemers? "het is een hele andere tak van over het sóórt maaltijden dat je was blij dat we al voor de crisis aan het thuisbezorgen waren want hierdoor hebben we goed kunnen oefenen." er ook voor dat je je gasten niet uit het oog verliest maaltijden te gaan bezorgen of actief te zijn op social “laat de wereld horen dat je er nog bent'