Bidfood - Geldig van 01.03 tot 27.03.2021

Catalogus van Bidfood van 01.03.2021

Producten in deze folder

klassiek met een knipoog in de spotlight frans- aziatische keuken “we willen driemaal een wow- effect creëren” die aziatische touch komt echte horecafamilie en is zit in een klassiek pand en is restaurant ziet er gestileerd uit en biedt de knusheid van een tafellinnen draagt bij aan de beleving van een avondje uit stoelen en kolossale portretten dat hier op hoog niveau wordt contact met de leveranciers schmidt zeevis en meatstreet verder zit hier vlakbij een ze groenten kweken en black grazen daar vrij in het bos van het vlees maken we steak graag met onze gasten." in restaurant pikaar maken cas en kelly fine dining bereikbaar een voorkeur voor de franse combineren met de aziatische keuken brengt hij nuance en verlichting in zijn gerechten zonder afbreuk te doen aan de umami als smaakversterker nóg rijker en spannender als voorbeeld noemt hij zijn gerecht van ganzenlever-terrine met een geleerde bouillon van kombu en olie van chinese dish coquilles osaka style' reis aten we coquilles van de gefrituurde takoyaki balletjes en puur - combineer ik in mijn signature dish young chef award driemaal 'wow' maar oud genoeg voor een cas werkte voor wiesen tribeca** en doyy voordat hij eind 2020 de sprong waagde ruim een jaar geleden kreeg hij van michelin de young we een volgende stap in onze eigenlijk niet uit hoe jong je van een eigen zaak maakt ons beter en completer." de vriendelijke prijsstelling maximaal 50 couverts houden serveren of op het terras zo houden we het intiem en kunnen we ook toegankelijke driemaal een wow-effect als de gasten van ons eten proeven en het derde als ze de rekening krijgen." bidfood.nl