Bidfood - Geldig van 01.03 tot 27.03.2021

gelakt& gelaagd het hoofdgerecht wordt vaak gezien als de sterspeler het voorgerecht als kleine hap dat doet verlangen naar chef-kok van restaurant craft met zijn entrée van boterzachte van pompoen en couscous zien dat het voorgerecht ook de show kan stelen bij restaurant craft geven ze het voorgerecht extra zekere verwachtingen van het gaat om het voorgerecht laten ze zich graag verrassen daarom laten we met het voorgerecht zien wat we in huis hebben en pakken we uit met bijzondere elementen zoals deze toffee van dit voorgerecht is het zoete buikspek van meatstreet met een gerecht als dit zetten wij de toon voor de avond." begane tomas staps is sinds 1 januari grond van het moderne hotel46' in de omschrijft zijn stijl als een 'smaakvolle verbinding tussen voorgerecht van geglaceerde buikspek met radijsjes in pompoen en couscous is daar een perfect voorbeeld van het is zowel zoet als zuur én botermals buikspek met couscous en toffee van pompoen de bereiding tomas welt de couscous in een pannetje met gekookte bouillon buikspek in dunne plakjes van buikspek lakt hij af met een de plakjes kort grilt voor een 'smaakvol gekarameliseerd in een rondje op het bord en radijs en bundelzwammetjes geroosterde tuinbonen en een bovenop legt hij het buikspek het niet nodig."