Bidfood - Geldig van 13.11 tot 31.12.2020

Catalogus van Bidfood van 13.11.2020

Producten in deze folder

keukensupport keukenscan get back into the flow vilio17 personeels- kosten en -inzet brutowinst marge min max min max wat zijn de momenten waarop uw team moet vlammen? wanneer maken zij het verschil? zijn dit de kostbare uren die worden besteed aan mise-en-place of is dit tijdens het servies? brutowinst- marge constante kwaliteit lagere personeels- kosten slimme keuken wordt het verschil gemaakt voor de gasten en kunt u hen laten genieten van een avond krijgt u inzicht hoe deze waardevolle uren zo efficiënt en effectief mogelijk ingezet kunnen worden het aantal handelingen terugbrengen de oplossing voor tijdsbesparing de productiekosten van uw top 10 hardlopers inzichtelijk lichten wij graag toe aan u welke voordelen het voor u heeft producten van jordy's keuken bent u namelijk gegarandeerd van hoge kwaliteit producten ontwikkeld door echte uiteindelijk geld bespaard vrijblijvend advies en de voorwaarden van de keukenscan wat levert het u op? waarborging van de kwaliteit van uw gerechten voorbeeld besparing besparing met de inzet van jus de veau inzicht in uw top 10 mise-en-place producten kosten per liter jus de veau van jordy's keuken € 13,75 meer verdienen door lagere personeelskosten jus de veau per week € 1989,- bidfood conceptenspecial