Bidfood - Geldig van 15.03 tot 31.12.2023

vertel een goed verhaal uw gasten komen voornamelijk telling voegt echt iets aan de ervaring van zaken hebben over de gerechten zodat er verteld kan worden over een unieke snack of huisgemaakte saus gebruik een online menu kunt de menukaart ook vervangen door een qr-code of bestelzuil die gasten linkt naar een flexibel prijzen aanpassen afhankelijk van beschik- baarheid en kostprijs bestellingen via andere hogere prijzen hanteren tov de prijzen in uw eigen bestel- omgeving of in uw zaak hanteer een slimmere menukaart menukaart vergt ook minder personeel en vergroot uw drankaanbod een kleinere menukaart compenseert u met een uitgebreidere hebben meer marge en zijn snel bereid en over het algemeen lang houdbaar kies een dagspecial op basis van aanbod en prijzen per dag bepalen wees creatief en inventief veel minder dan die voor vis en vlees bespaar met private label om slim om te gaan met de prijsontwikkelingen verken de private label opties een groot aanbod van private label artikelen die u ten op- zichte van merkartikelen één op één kunt vervangen hierbij legt u dus niet toe op kunt u dit continu vergelijken koop groot in ideaal voor dkw of vries- producten als u de ruimte heeft energieverbruik zet uw temperatuur in de winter- se maanden een graadje lager uw gasten valt dit vast niet het gebruik van uw apparatuur schakel deze tijdig uit indien verhoog uw prijzen soms ontkomt u er niet aan om op deze manier de extra kosten op te vangen en zo uw rendement gezond maar u compenseert er wél uw extra kosten mee