Bidfood - Geldig van 14.09 tot 30.12.2020

even later is het tijd voor een hoofdgerecht van wildzwijn procureur met hazelnoten en een stamppot van snijboontjes en kastanjechampignons het is 9.00 uur als martin en artdirector annis anakotta de dag doornemen in de fotostudio "waarmee trappen we de dag met een drieluik van 'instaproof perfect om groots mee uit te pakken en mee te spelen in de kanten mee op! in de zorg is het nóg belangrijker dat een gerecht doet eten." in de zorg is het nóg belangrijker dat een gerecht er lekker uitziet want zien eten gerechten zijn al gefotografeerd op dagen als deze buigt martin zich vooral over het 'fotografiewaardig' maken van "ik ga nu een hele toffe lasagne met pompoen en spinazie alle laagjes zichtbaar zijn voor details zitten! als ik gerechten ze relatief eenvoudig naar een moeten ook zeker niet te duur is nog steeds herkenbaar als zijnde een traditionele lasagne maar hoe leuk is het om die met pompoen en gebakken spinazie een herfstachtige touch te geven?" "ik vind de afwisseling en de creativiteit het leukste de snijboontjes door de aardappelen stampt en de procureur overgiet met jus “door de jaren heen heb ik enorm veel gerechten bedacht kookboek vol! het is tof om mijn passie en eigen signatuur terug mijn ideeën en recepten altijd meestal direct aan een foto wanneer het er één van mij is." de gerechten volgen elkaar in een rap tempo op en worden voor de lens van paul heerlijk een maaltijdsalade met served