Bidfood - Geldig van 01.11 tot 28.11.2021

Catalogus van Bidfood van 01.11.2021

Producten in deze folder

zeven tips & tricks slimme keukens compenseren het gemis aan personeel en zijn een aantrekkelijk idee voor nieuwe medewerkers zet uw team in uw medewerkers zijn uw beste naar nieuw talent en de kans is groot dat ze hun vriendenkring aanspreken medewerkers die 'via-via' binnenkomen blijven doorgaans langer lid van het team en omdat tegenwoordig iedereen op social daarnaast kan het helpen om uw video-vacatures en op uw eigen social benut hun talent zet uw medewerkers zoveel mogelijk in hun kracht' en ga op zoek naar social media? vraag die persoon dan om foto's te posten op uw instagram- personeelslid het leuk om te koken laat hem of haar dan meewerken in de keuken van alle horecamedewerkers is jonger dan 25 jaar 'uw medewerkers zijn uw beste ambassadeurs betrek hen daarom bij de zoektocht naar nieuw talent' informeer de vaste gast neem uw vaste gasten in vertrouwen bijna elke gast heeft wel een zoon die het leuk vindt om in de horeca te en versterkt u de persoonlijke band met de gast investeerin uw personeel bied medewerkers een toekomst- perspectief en investeer in hun scholing veel jonge personeelsleden vinden het leuk om hun kennis bij te schaven door cursussen en trainingen te volgen ook een inspiratiesessie in foodyard wordt als leuk en leerzaam ervaren kwaliteitsimpuls tilt uw service naar een hoger niveau investeer in de sfeer daarom dat uw medewerkers zich op met een praatje en voorzie in lekker de indruk dat iemand op zijn tandvlees' een oplossing de horeca heeft jaarlijks behoefte aan nieuwe koks in werkelijkheid komen er ieder jaar slechts elk jaar zijn er koks bij nieuwe medewerkers nodig uitbreiding of vervanging tijdens 'corona'is circa slimme keukens en concepten stress voorkomen is natuurlijk makkelijker degelijk manieren om de werkdruk jordy's keuken' is een slim mise- bespaart door uw keuken te voorzien van perfect voorbereide producten daarnaast komen er steeds slimmere een lagere werkdruk koppelen aan een keuken die voor een deel 'zelfwerkend aan personeel en is anderzijds aantrekkelijk voor nieuwe medewerkers! geef ze verant- woordelijkheid werknemers met zeggenschap zijn meedenken over de koers van uw inspraak en u zal beloond worden van de routing op de werkvloer tot de van het nederlandse horeca- personeel uitgestroomd dat zijn omgerekend zo'n medewerkers khn koninklijke horeca nederland bidfood.nl