Bidfood - Geldig van 12.09 tot 31.10.2022

Catalogus van Bidfood van 12.09.2022

Producten in deze folder

served sirvan werkte jarenlang als chef-kok in verschillende kok van tante louise verzorgt hij de maaltijden op de locaties een jaar ben ik vader van een besloten niet langer in de is koken een passie die ik niet mijn keuze voor tantelouise; hier wagen werk ik op regelmatige tijden kan ik nog steeds mijn culinaire creativiteit kwijt." koken met een twist over dat laatste was hij niet genoeg uitgedaagd? al snel maakte de twijfel plaats hond een andere twist te geven maken met de heb je te maken met de smaakvoorkeuren van de smaakvoorkeuren van de gekookte groenten zijn eerder regel dan uitzondering daarnaast bestaat een menu vooral uit herkenbare gerechten toch kun je binnen dat kader nog goed je eigen stempel technieken en kruiden smaken ingrediënten op een bijzondere manier te presenteren." 'ik hoor vaak dat het eten er zo mooi in een restaurant doe ik het voor.' gepofte knoflook sirvan noemt het voorbeeld van kabeljauw met aardappels en groom maak ik een gratin en bij de vis spuit ik wat dotjes doperwten- thems grootste verrassing zit hem in de saus van gepofte knoflook door de knoflook te poffen wordt ie minder scherp en krijgt sevemen breng je meer diepgang in het magic hou maioria groter de eetlust." persoonlijk contact zo daagt sirvan zichzelf uit om van herkenbare gerechten iets "daarnaast geniet ik enorm van het contact met de bewoners dat de mensen afhankelijk restaurant niet lekker eet ga je een volgende keer ergens anders naartoe dat kan hier natuurlijk niet vandaar dat ik zo benieuwd ben naar de feedback het iedereen naar de zin maken." spelen met structuren door zijn achtergrond als chef-kok kan sirvan verrassend uit de hoek regelmatig een 'krokantje' bij een slavink met stamppot tot een gefrituurd stukje gesproken bestaat een slavink uit één stuk en zit het #door tuen kent "door in dit geval twee krokante stukjes spek in de bovendien is het belangrijk om te variëren met joto kal speeksel aan en ervaar je méér smaak." volgens sirvan blijven zijn presentaties niet bidfood andere smaken 'wat in de horeca 'beetgaar' wordt al snel te rauw een pasta al-dente is echt een 'no go' en doorgekookte groenten zijn eerder regel dan uitzondering.'