Bidfood - Geldig van 30.08 tot 26.09.2021

Catalogus van Bidfood van 30.08.2021
| in de spotlight het delen van zijn kennis met hij samen met didess kant-en-klare bouwstenen voor een kwalitatief hoog- wanneer je geen chef-patissier in de keuken hebt staan "het meest trots ben ik wel in diverse smaken en kunnen direct vanuit de vriezer een eigen touch en je hebt een topdessert!" ongewone aanpak 'een dessert dat met passie is kers op de taart van een geslaagde middag' kers op de taart een diner bij het gebaar begint met een voorgerecht gevolgd door een hoofdgerecht en desserts op de menukaart is ongeveer gelijk aan het aantal voor- en hoofdgerechten bij op het dessert is vrij ongewoon maar daar liet roger zich niet reageren gasten op dit concept? gaan we het financieel redden? maar de desserts verkochten foto's en vinden het spectaculair! dat vind ik dan weer spectaculair om te zien." black circle een dessert hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn om huisgemaakt appeltaartje en een bolletje ijs kom je al een klassieker waar ik geen afscheid van kan nemen." als patissier én chef-kok kan roger als geen ander de waarde van het dessert in de totale restaurantbeleving volgens hem een must om een diner sterk mee af te sluiten met de sterkste beats uit zijn met of zonder hulp van op de taart van een geslaagde middag." cirque du soleil roger wordt geroemd om de originele manier waarop hij desserts tot artistieke kunst- geïnspireerd door architecturale soleil is een grote bron van bevat alles wat een dessert voor het acrobatisch balanceren een dessert moet een belevenis zijn en spanning uitstralen." terwijl we met roger verder praten over zijn passie voor indrukwekkend chocolade- mousse met een vulling van koek in laagjes amandelbiscuit koffiesaus en een choco balanceert voorzichtig op de alle elementen willekeurig op het bord zouden neerleggen dan verliest het zijn impact presentatie is alles." wie is roger? roger van damme njam! frozen elements roger van damme bracht het in zijn carrière van banketbakker tot chef-patissier een uitstapje naar naar de muziek naast het runnen van zijn restaurant en het presenteren van kookprogramma's op de studeerde af aan hotelschool ter groene poorte in brugge en dal 38 ging in de leer grote namen zijn toen nog uitsluitend zoete oeuvre uitbreidde met een hij uitbater van lunchrestaurant sau presentator en het creatieve brein achter patisseriemerk roger de ultieme bekroning uitgeroepen werd tot best pastry chef van de wereld bidfood.nl