Bidfood - Geldig van 30.08 tot 26.09.2021

crisis maakt creatief | the road toi uitbreiden met traiteurmaaltijden wat doe je als je door de coronamaatregelen moet stoppen met cateren en je trattoria moet sluiten? dan bedenk je bliksemsnel creatieve alternatieven om door te gaan westerkaatje startte met traiteur-afhaalmaaltijden en wil staan erom te springen! marlies mersch eigenaar westerkaatje schulp schuda troostvoer tijdens de eerste lockdown nam marlies chef raoul roger aan "hij zorgt voor een gevarieerder aanbod en een nog hogere troostvoer misschien?" weekendtassen "in coronatijd hebben we ook heel wat pakketjes mogen versturen voor feestdagen zoals valentijnsdag en pasen stelden we speciale daarnaast verzorgden we het bedankdiner van diederik gommers voor zijn ic-medewerkers." inaasapp verder knallen in de onzekere begintijd van corona heeft marlies wel een traantje dag voor 1800 kinderen per week." corona bracht ook nieuwe weekschotel weekschotel mengo weekschotel gouden tip "blijf altijd in beweging denk in mogelijkheden zoek kansen en pak ze."