Bidfood - Geldig van 05.09 tot 02.10.2022

spelen met texturen met de producten van food revolution by didess maakt u van eenvoudige producten van bidfood ondersteunt én inspireert chefs creativiteit met het gemak van halffabricaten en steel de show op het bord piet steenbergen chef-patissier newtex samen bieden we een complete ondersteuning voor de chef newtex is specialist in staat wereldwijd bekend om tasty bites tot corn panko's beide innovators bundelen hun krachten in 'food bieden we een complete ondersteuning voor de chef" vertelt dirk peeters eigenaar van food revolution horecakeukens gebruiken en de behoefte aan een constant hoge kwaliteit "tegelijkertijd willen veel chefs wel hun eigen creatieve stempel drukken op het ons gamma kiezen ze uit bindmiddelen voor het zelf maken van decoraties én voor gebruiksklare decoraties zoals krokante groentevellen voeg je extra textuur toe aan een gerecht; voor een veelzijdig mondgevoel én een kunstzinnige presentatie." speelse krokantjes volgens piet zoeken chefs in eerste instantie naar mooie smaken die elkaar goed is dat je die smaken op een bijzondere manier wil "bijvoorbeeld door te variëren krokantjes van pompoen bindmiddel emulbinder maak je heel eenvoudig de lekkerste van tapioca zetmeel en citrus- mee te verdikken en lakkages te maken het is een heel veelzijdig als koud kunt gebruiken." naast de krokante structuur is het ook mogelijk om voor een zalvige structuur te als bindmiddel maak je de mooiste crèmes; met een ideaal voor een kunstzinnige zo'n crème kun je op diverse manieren presenteren; van uitstrijken op een porseleinen bord tot vormen maken met een sjabloon." biet in een bol "door te spelen met vormen en texturen wordt een gerecht ingrediënt laten terugkomen in verschillende bereidingen en aan een tartaar van rode biet bij een rode bietenpoeder chips van biet én een gel én mooi om te zien!" piet en dirk voegen de daad bij het woord en bereiden een uniek gerecht van bietentartaar in mooie glans en krokantheid en is minder zoet dan suiker" ook geschikt voor hartige presenteren we onze bieten- gast van zijn tartaar proeven dan zal hij eerst de bol moeten