Bidfood - Geldig van 21.02 tot 20.03.2022

Catalogus van Bidfood van 21.02.2022
klantverhaali modern en eigentijds con "we wilden con cafetaria die klaar is voor de toekomst" grotere bakplaat en een ruimere vries-on koelcel please gasten cafetaria van lier is klaar voor de toekomst met een nieuwe naam en een grotere zaak die uitnodigt voor lunch de verbouwing nemen de kinderen van peter van lier langzaam de toekomst met 'buiten de deur eten is populairder dan ooit.' "we wilden een cafetaria die klaar is voor de toekomst cafetaria before after smart tijd voor de jeugd veel vertrouwen voor zich ondanks de lockdown-perkelen van door was het vaak drukker dan vóór corona de mensen dragen de horeca een moet ze alleen wel verleiden tot een bezoek met onze huidige zaak zijn we daar meer dan klaar voor van lier staat bekend om zin huisgemaakte specialiteiten van satesaus tot eerst wennen aan de nieuwe routine" misschien dat er dan nog andere gerechten plantadig? daar hebben we al best het idee is wel om gratis kotlete schenken aan lunchende en dinerende van liter peter & julia van lier cafetaria van lier cafetaria van lier heette voorheen friture en oma maken zelfs nog een eigen snack gelocker voor het eerstoon eigen tak begon friure de prins' groeide ut tot vaak verward mot golfnarge cauteria's de nieuwe naam kant aan duidelikheid hotele gelicht voor de transformatie van ruurzaak naar een moderne detaria met veel door de uitbreiding met een oude garage en benaderwoning is cafetaria van lier maar als tweederde groter dan voorten leren van fouten gekheid ik heb mijn kinderen zelf bi de zaak betrok- zal missen" van julia mag haar vader echter net 20 vaak langskomen als hij wil "hij heeft het al die jaren tijdens de verbouwing zei hij doe de bestellingen ook daar leer je van." samen genieten $ i de lekkerste inspiratie bidfood