Bidfood - Geldig van 28.11 tot 25.12.2022

tips om slim om te gaan met de prijs- ontwikkelingen de prijsontwikkelingen van de laatste en hoe communiceert u dit aan uw gasten? we verzamelden een aantal tips van medewerkers kennis van zaken hebben over de gerechten zodat er verteld kan worden over een unieke snack of een huisgemaakte saus ook in voedselverspilling bestelplatformen kunt u hogere prijzen hanteren t.o.v de prijzen in uw eigen bestelomgeving of in uw zaak een kleinere menukaart compenseert u met een uitgebreidere en over het algemeen lang houdbaar andere 'overgebleven' ingrediënten in de special zo slaat u twee vliegen in één klap bidfood bij bidfood een online voorraad- check heeft om te weten of uw product op voorraad is? ideaal voor dkw of vriesproducten als u de ruimte heeft maar in verhouding veel minder dan die voor vis en vlees groot aanbod van private label artikelen die u ten opzichte van zet uw temperatuur in de winterse maanden een graadje lager schakel deze tijdig uit indien u hier geen gebruik van maakt soms ontkomt u er niet aan om op deze manier de extra kosten op te vangen en zo uw rendement gezond te