Bidfood - Geldig van 01.05 tot 31.05.2021

een recept voor een tijdschrift de stamppotbijbel in 2018 werners carrière begon bij de hoog niveau leerde koken en in oorlogsgebieden was hij klaar voor de volgende stap in zijn "het mooiste aan deze baan is dat ik mijn ervaringen kan delen met de volgende generaties" ervaring en kennis opgedaan ben je sowieso nooit uitgeleerd je moet up-to-date blijven!" het mooiste aan dit werk is dat ik mijn ervaring kan delen met de volgende generaties hij heeft er veel van opgestoken ik afhankelijk was van de anderzijds heb ik veel nieuwe voor aardappelen of rijst deze arubaanse polenta is zeer geschikt als glutenvrije kidneybonen." arubaanse jaren kennis over op de professionals vers bereiden van maaltijden; alles was even restaurantwaardig en dat zag je terug op het bord volgens werner is de arubaanse keuken een mix van latijns- amerikaanse invloeden beter imago sinds februari 2021 is werner de chef-kok van het rode kruis ziekenhuis krijgen we alle vrijheid om het ledere kok heeft zijn eigen talent en vaardigheid in het vak en binnen het team maken we goed gebruik van elkaars expertise." werken in de zorg qua beleving als in het herstel served