Bidfood - Geldig van 06.03 tot 02.04.2023

curried kraut alleen maar voordelen do werkte jarenlang als bier- werd ze zelfs verkozen tot beste brouwer van schotland een jaar later keerde ze terug naar nederland en besloot ze om groenten en fruit te kennis kwam daar goed bij gisten van bier is namelijk óók de basis van eten en een van de mooiste dingen die er is nog vóór de ontdekking van vuur 'kookte' de mens haar gewassen door ze te fermen- curried kraut gefermenteerde groenten net als de brouwerij fermentatie is een gecon- sommige mensen best het woord 'rotting' krijg je veel gefermenteerde producten razend populair van droge worst en blauwe kaas tot haring en olijven alleen beseffen veel mensen niet dat die gefermenteerd gran er g2.5 de fermentatie worden smaken uitvergroot én fermentorium van basic theory is er druk mee want 's werelds oudste kooktechniek staat weer volop in de belangstelling er zitten veel voordelen aan smaak is krachtig en gelaagd www zijn." volgens do kunnen er nog veel meer gefermenteerde ben ik met basic theory kunnen hier op grote schaal voorbeeld van een brouwerij." basic theory fine fermented foods they carry png beper bo sexy sauerkraut sexy sauerkraut baustop myrthe theunissen- de jong bongers eigenaren basic theory natuurlijke fermentatie het 'fermentorium' van do en haar compagnon myrthe theunissen-de jong zit in hoeveelheden groenten en fruit gemengd met elkaar met kruiden en met zeezout vervolgens begint het fermen- fermenteren op de natuurlijke gebruiken we enkel het vocht dry rubbing methode levert absoluut de beste smaken op." binnen twee tot drie weken veranderen rauwe van gistcellen en bacteriën veel voordelen aan fermen- eetlepel van onze kimchi of sexy sauerkraut als smaak- bowl of hotdog maakt al een fermenteren duurzaam én groenten van lokale boeren waarvan een deel overbodig schotten of rode monsterbieten zo groot als een mensen- hoofd." niet alleen het milieu maar ook de mens is gebaat bij méér gefermenteerde produc- voor onze weerstand." unieke smaakmakers basic theory heeft vier basis- jeneverbes en karwijzaad bij voor een florale smaakbeleving "die combineert geweldig "de kimchi op basis van witte en chinese kool is verrijkt met knoflook en gochu-peper voor deze vier basisproducten kun je in elke keuken uit de voeten; van aziatisch en midden-oosters tot mediterraans." mentorium kimchido rala lemontai hen 'alles komt samen' een vierdaagse proefsessie tijdens horecava 2023 leverde zó veel geïnteresseerde chefs productie flink is opgeschroefd "de tijd is rijp voor gefermenteer- komen namelijk diverse zaken ondernemers zoeken naar unieke smaakmakers voor hun gerechten; van beef en burgers minimale food- en footprint en kunnen daar op grote schaal in de grootste ferment fabric van alles met de hand doen we kijken nu al naar andere meer lekkers aan!" bongers