Bidfood - Geldig van 28.10 tot 23.11.2019

om te kunnen vernieuwen in de zorg is een flinke dosis nieuwsgierigheid en lef nodig amarant in brabant heeft dit 'lef-component' goed in de vingers ze stoppen niet alleen enorm veel passie in hun voeding maar ook in hun dagbestedingen "een dagbesteding maakt en houdt óók gezond." het lef- component ons 'kook van jou' concept dan is de cirkel mooi rond." nieuwe paden dagbestedingen is een onmisbaar onderdeel van de zorgverlening van de cliënt de kans geven zijn mogelijkheden te verdient het om trots door het leven te gaan en uitdagingen te hebben" zegt manager dagbesteding marian schoenmakers "we durven nieuwe innovatieve paden te betreden om de beste dagbesteding te wel wat lef voor nodig." hebben we ook nog vijf moestuin 'de hoeve! maaltijdbox 'kook van jou' wordt een doe-het-zelf maaltijdbox die stimuleert om gezond verse producten uit eigen concept geeft de cliënt weer een rol in de keuken en wij helpen daarbij een trots zijn op wat je samen maar net klant bij bidfood maar gaan zeker gebruik maken van de kennis die zij in huis hebben voor onze toekomstige projecten." deel van de schoonmaak tilburg leren cliënten met groene vingers veel over deze dagbesteding helpen door bij ons een groente- met cliënten gaan we de geteelde groentes dan verwerken in onze eigen gerechten en in toekomstige groene vingers marieke lemmens is manager van puur culinair de grootkeuken van puur culinair werkt een vast clubje cliënten van 'de de smaakmakers van brabant de vraag naar dagbeste- dingen in de horeca was marian en haar team flink kunnen de cliënten van amarant de fijne kneepjes van het vak leren bij een van 'de smaakmakers' bakkerij-winkels in goirle traiteur- of chocolaterie- culina