Cyber Monday 2019 & Black Friday 2019

Mis niks van Bart Smit' Cyber Monday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Cyber Monday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Bart Smit. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Cyber Monday aanbiedingen van Bart Smit zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Bart Smit Cyber Monday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Mis niks van Bart Smit' Black Friday 2019's advertenties en aanbiedingen. Alleen hier kunt je alle recente Black Friday 2019 promoties en uitverkoop vinden van Bart Smit. Alle advertenties en folders kun je hier vinden om nog meer te besparen.

Alle vroege Black Friday aanbiedingen van Bart Smit zijn hier beschikbaar - Start met besparen op deze ongeloofelijke aanbiedingen in de winkel en online. Vergelijk de huidige Bart Smit Black Friday aanbiedingen en prijzen en vind het beste aanbod voor jouw.

Kijk hier in de folder van Bart Smit en vindt de leukste, nieuwste en coolste producten!

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om de beste aanbiedingen van Bart Smit te vinden. U kunt nu gewoon op een plek alle aanbiedingen terug vinden, om zo veel meer te kopen voor hetzelfde geld!

Babypark – De Geschiedenis

Op 1 juni 1967 is Bart Smit begonnen met een winkel voor speelgoed, aardewerk, zoals servies en huishoudelijke producten in Volendam. Later is Bart Smit zich helemaal op speelgoed gaan richten toen bleek dat dat gedeelte veel beter liep dan de rest van zijn winkel.

De winkel keten bleek zo succesvol dat in 1989 zelfs een filiaal in Belgie werd geopend. Tot 1995 heeft de speelgoed keten de naam : “Speelgoedpaleis Bart Smit” gedragen. Op het hoogtepunt van de winkelketen heeft de winkel 196 filialen in Nederland en 55 in Belgie. Helaas had de keten er nog maar een totaal van 55.

In 2016 is er nog een plan geweest om alle Bart Smit filialen om te bouwen naar Intertoys filialen, maar de fusie was mislukt. Tot op heden zijn er nog een redelijk aantal filialen. In December 2017 is Bart Smit overgenomen door Alteri Investors.