Aldi - Geldig van 14.10 tot 20.10.2019

Net als vele andere supermarkten heeft ook Aldi een wekelijkse folder. Dit is Aldi Actuals, waar de klant aanbiedingen kan vinden die de komende week geldig zijn. Aldi-supermarkten presenteren nieuwe aanbiedingen op woensdagen en zaterdagen. Naast de voedingsmiddelen heeft Aldi ook een reclamefolder over de non-foodproducten: Aldi Info. De aanbiedingen worden ook duidelijk in de online nieuwsbrief aangegeven. Aanmelden hiervoor kan eenvoudig via de Aldi-website.

Aldi

Producten in deze folder

Wat wel opvalt, is dat Aldi de laatste jaren steeds vaker non-food producten verkoopt. Terwijl je vroeger naar de Aldi ging voor brood, fruit of een fles melk, kun je er nu ook jassen, elektronica of kampeeruitrusting kopen. Aldi is nog steeds voornamelijk een supermarkt, maar het bedrijf biedt nu een meer complete ervaring. Met andere woorden: als je naar de Aldi gaat, hoef je niet meer naar andere winkels te gaan. Je kunt ook een paar nieuwe sokken of een pan kopen tijdens je dagelijkse boodschappen. Het assortiment verandert voortdurend, en het is daarom goed om te weten welke producten momenteel op voorraad zijn. Aldi heeft al een aantal goede "hits" gehad. Onder andere het aanbieden van een opblaasbare jacuzzi. Ook die vlogen de winkel uit en - bij uitzondering - bestelde Aldi er een aantal extra. Houd dus de folder in de gaten om te zien welke non-food aanbiedingen er in een bepaalde week beschikbaar zijn!

aldi voor alle dagelijkse boodschappen de goedkoopste* alles voor het najaar ons lle pagina 2-3 lien spruitjes wasse 20- oorsprong twederland inhoud spruitjes natuurlijk! polderland groenten bv zomerlandseweg 13 lekker van eigen bodemprijs! nieuw! elke woensdag en zaterdag de beste non-food aanbiedingen klik hier klik hier per stuk per paar wastafel- 59,99 heren onderkast winterboots 17.99 aldi.nl