Albert Heijn - Geldig van 04.10 tot 17.10.2021

Catalogus van Albert Heijn van 04.10.2021

Producten in deze folder

parelgort met geroosterde groente de basis is nederlands parelgortgraan met groente-algendressing op tafel noedels met zeegroente het zeewier dulse is met zijn rokerige smaak perfect om te transformeren tot plantaardige bacon een drup liquid smoke geeft dit gerecht het laatste een ultieme hot sauce en in grove stukken gesneden de hotsauce in een schone fles of pot in de koelkast ingrediënten voor de hotsauce in de op de verpakking of zie tip voor zelfgemaakte kroontjes verwijderd vangen door gewone sojasaus en 2 el hotsauce de knapperige dulse'bacon' erop en serveer afgespoeld en droog- de rest van de hotsauce erbij gemaakt met een schone theedoek som zelf noedels maken? meng 200 g nederlands tarwe- _200 g zeesla plakjes _1 el tomasu neder- landse sojasaus nodig blender of staafmixer vaste pan met dikke bodem en fruit de ui zodat alle korrels met een dun laagje olie ingrediënten seerde zuurkool geweekt in i el water _8 el koolzaadolie gesnipperd in de keukenmachine het wortelloof met de de lengte in kwarten zijn geheel gestoomd in een stoommandje of en bak de reeds gestoomde plakken lupine- in de breedte in dunne haal de pan parelgort uit de oven en schep er plakken gesneden voor de dressing het bietenblad met een 12 el van de dressing _1 tl chlorella biet en bospeen op en besprenkel met een _2 tl spinaziepoeder geraspt van de dressing samen met de bakjes met voor de pesto _150 g wortelloof tafel erbij gewassen _60 ml koolzaadolie _1 el milde azijn voor de bietenbladsla _het blad van de bos chlorelladressing nodig _2 bakplaten _keukenmachine milde azijn el liquid smoke el koolzaadolie samen op weg naar beter eten