Blader hier door de folder van Aktiesport en vindt de allerbeste aanbiedingen op sport gebied, van schoenen tot hoodies en jogginbroeken!

Met deze folder is het gemak om jouw perfecte product te vinden gemaximaliseerd. Bespaar een hele berg door gewoon even naar de folder te kijken en juist dat product bij ons te kopen! Besparen is ons motto.

Aktiesport – De Geschiedenis

Het eerste filiaal van dit mooie bedrijf opende zijn deuren in 1984. Sindsdien is het bedrijf niet meer weg te denken uit het winkelbeeld. In 2002 opende Aktiesport zijn 80e filiaal en in 2005 was het groot feest, toen de magische grens van 100 filialen is behaald!

Nu in het heden, zitten we op ruim 150 filialen en we hebben nog geen enkel plan om stil te gaan zitten. We weten precies wat de vraag is en we kunnen daarop inspelen doordat we uitsluitend A-merken voeren.

Met meer dan 150 winkels door het hele land is het moeilijk om geen aanbieding van Aktiesport te vinden bij jouw in de buurt. Of je nu een broek zoekt of een mooie nieuwe voetbalschoen, we garanderen dat je bij ons aan het juiste adres bent.