Bidfood - Geldig van 13.01 tot 08.02.2020

bart van wanrooy repaal take away restaurant vita mojo in londen verkoopt maaltijden die gebaseerd zijn op iemands dna zo eet je precies wat je nodig hebt om gezond te is dit eigenlijk en ook hoe wenselijk? dna-gebaseerd eten past niet alleen goed bij de wel dat de klant bereid is om een deel van zijn dna moet zeker voorzichtig zijn met het delen van je dna" interessant om te weten of jij een hoger risico hebt gelukkig hoef je niet al je genen bloot te leggen er 240 die verband houden met voeding en lifestyle die zeggen niets over een eventueel risico op levens laatste geval moet je meer groene groenten eten." 0.1% van dna is uniek “meer ona volgens bart van wanrooy van mijnlabtest.nl is er een toekomst weggelegd voor dna-based food zijn bedrijf biedt onderzoek aan voor preventieve gezondheid en legt daarbij een deel van het dna bloot die 0,1% maakt het persoonlijk en zegt veel over jouw verzadigd vet reageert en of je koolhydraten en cafeine zeker dat er meer van zulke restaurants komen." om met elk individu rekening te houden? "uiteindelijk "waarbij je zowel dingen uitsluit als toevoegt bij intoleranties sluit je bijvoorbeeld gluten en lactose categorie en kun je eventueel nog kunt finetunen per wordt steeds meer dna ontcijferd en we weten meer ook door tot de horeca." bidfood.nl